O.P.D
Door: zoricaatje
Blijf op de hoogte en volg Zorica
22 September 2010 | Ghana, Anfoega Akukome
Helaas vandaag geen vrije dag voor iedereen..
Nanette en ik waren vandaag wel weer vrij.. Omdat Nanette der eigen nog niet goed voelt..
Wij zijn vanmorgen weer optijd opgestaan zoals gewoonlijk, maar het was een kort en heftig nachtje.. Gister toen Sjef hier was hebben ze de spijker uit de deur gehaald en die zouden ze komen maken.. Vervolgens krijg je later in de middag te horen dat ze die deur de volgende dag zouden komen maken.. Dus de voordeur kon niet fatsoenlijk opslot.. Nou wij de bank ervoor gezet en wilden dus gaan slapen.. In bed begon Kim ineens na Ciola te roepen. Ciola geeft geen antwoord! Kim roept mij en zegt doe het licht aan want Ciola krijgt een aanval. Ik wist niet hoe snel ik het licht aan deed!!! Hierna zegt Kim, wat moet ik doen? Ik zeg doe die deken van der kop anders stikt ze.. Ik snel uit mijn klamboe over het bed en ging naar de andere toe in de andere kamer.. Stonden we met zen 5e naar Ciola te kijken.. Epileptische aanval duurde gelukkig niet lang.. Hierna gingen we dus slapen! Ik kon al helemaal niet meer slapen. Ik zat met die deur in me maag en met Ciola..
Nou vanmorgen ben ik samen met Nanette voor haar naar het O.P.D geweest, want ze voelde der eigen vandaag slechter als gister.. Nou wij naar de O.P.D moesten we daar wachten.. Wij gaan zitten, de deuren gaan open en dicht. Geen mens die er uit komt. Uur later, wij zitten daar nog. Mijn geduld raakte op en ik ging bij de consulting room naar binnen. Zie ik daar de “Assistenten” gewoon met elkaar te praten en eentje lag te slapen..
Dit noemen ze nou werken!!
Ik zeg wij komen voor Dokter Danijel. Zegt de ene die is er niet maar ga maar wachten en als tie er is mag je binnen komen.
Nou gelukkig duurde het niet lang voordat hij er was en mochten wij gelijk met hem naar binnen..
Hij keek Nanette na en ze heeft nou medicijnen gekregen..
Toen wij terug thuis kwamen, heb ik nog kleren gewassen en wc papier afgebrand..
Hierna rustig aan gedaan..
Net kwam Charles langs en die zei dat de voordeur morgen ochtend pas gemaakt wordt!! Dus dit wordt weer een nachtje slecht slapen..
Morgen ben ik nog vrij, want ik moet voor Nanette zorgen! Ik vind het niet erg..
Tot morgen lieve mensen..
Liefs, x
22 September 2010 - 22:46
Zorica Zivkovic:
Hey Security Woman ...
Fyn dat jij snachts de wacht houd door slecht te slapen.. veilig gevoel zeg hahaha
salutekes he -
23 September 2010 - 05:55
Corry:
heeeee lekker ding!!!!
jij bent straks echt 't werken afgeleerd.hahhaha
veel beterschap voor nanet!! en hopen dat het ziekzijn jouw wordt bespaard!! Trouwens niet iedereen heeft de luxe van 'n prive verpleegster...... jullie wel!!! he lieve schat tot horen's. kussss
ik ga straks naar
jacqueline op bezoek in ziekenh ze ligt er al 6wk. mag vandaag pas voor eerst ander bezoek bij....ben beniewd.(darmkanker weggehaald en grote buikholte infectie opgelopen. al 5x geopereerd)pfff
gezond blijven he!!!!!kusssssssssss -
23 September 2010 - 08:49
Cees Gent:
Hé Zorica, vooral niet te hard werken, haha. Je moet je aanpassen aan het werktempo van daar. Ik neem aan dat dit wel zal lukken. Geniet van de tijd; het gaat snel voorbij. Hier is de herfst officieel begonnen. Ik hoop dat deze tijd snel achter de rug zal zijn en zie nu al uit naar het voorjaar. Bij jullie gaat de zomer nog beginnen ..... zucht. Groetjes vanuit Holland en hou je taai. -
23 September 2010 - 11:36
Wendy:
Hee meissie!
Nou het is met wat daar in Ghana!
Schrik je wel even denk ik zo met Ciola ??
Nou fijn dat je een beetje op Nannete mag passen toch ;)
Lieverd, spreek je snel
Dikke kus -
23 September 2010 - 18:01
Je Vriend:
Nou even heeel snel, ben namelijk druk aan het werk. Wat las ik nu een paar verhaaltjes terug!! Trouwen!? Ze beginnen nu zo al... Moet ik me nu al zorgen gaan maken?! Hopelijk gaat het voor de rest goed??
Succes nog daar,
Kus Eric -
23 September 2010 - 18:02
Je Vriend:
PS. Waar zijn die foto's allemaal joh die je maakt?? Zijn geen staatsgeheimen he....
xxxx